It Technician|Network Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Provide Essential It Support, Maintain Computer Systems, Handle It Operations, Desktop Computing, Server Management, Network Administration, Vendor Management, Project Implementation And Crm Management. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this It Technician/Network Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naveen Advertisements will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naveen Advertisements expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naveen Advertisements does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Naveen Advertisements expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 616 Laxmi Plaza Laxmi Industrial Estate Off New Link Road Andheri West, Mumbai 400058.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naveen Advertisements expects the candidate to work for the following hours: + hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: Naveen Advertisements

Related jobs

  • AC Technician

    We are Hiring for our client in Ksa Interviews happing in Maharashta Mumbai India,Applicants must have to Apply for Interview.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Led Wall Operator|Technician

    Know How To Operate Led Wall. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Led Wall Operator/Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Trans Swag 24 will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CSSD Technicians

    Qualification: B.SC. with minimum 3years experience. Eligibility: The candidate must have passed the HAAD examination for Nursing categories. If not, the candidate should take immediate step to register online-apply for online exam being conducted by...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now