Bus Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Bus As Per Given Route. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus

More info about this Bus Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PRM Roadways Private Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PRM Roadways Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PRM Roadways Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PRM Roadways Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mambakkam, Chennai, Tamil Nadu.

8. What are the timings of this job?
Ans. PRM Roadways Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PRM Roadways Private Limited Jawahar Ayya Nagar, Madambakkam, Tamil Nadu

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. G T Process will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Avinashi, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods.To Load And Unload The Goods If Needed. Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Tamilnadu, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Light Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. License Must . Accommodation Food Available . 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Karumathampatti, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now