Bus Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Drive Bus As Per Given Route. Bus
More info about this Bus Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Riverstone International School will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Riverstone International School expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Riverstone International School expects the candidate to have the following skills: Bus.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Balaji Park Lane No 5, Kesnand Road, Wagholi, Pune - 412207 (Opposite Oxy Ultima Society).
8. What are the timings of this job?
Ans. Riverstone International School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cab Driver
Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vighnharta Tours And Travels will provide a salary in the range of 16000 INR to 16000 INR. The exact salary will b...
-
Cab Driver
For Route Matic - Pickup & Drop/Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Swaraj Tours & Travels will provide a salary in the range of 18500 INR to 21000 INR. The ...
-
Tempo Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mahavir Traders will provide a salary in the range of 1300...