Business Development Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Lead Generation And Follow Up. Call / Visit Clients. Explain Product/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Handling Invoices, Record Management, Manage Operations, MS Word, Basic Excel | Skills Needed : Computer
More info about this Business Development Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. UNSCALE CONSULTANT pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. UNSCALE CONSULTANT pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. UNSCALE CONSULTANT pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Handling invoices, Manage operations, Ms word, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. UNSCALE CONSULTANT pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-104 udyog vihar phase -5.
8. What are the timings of this job?
Ans. UNSCALE CONSULTANT pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Executive
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel More info about this Back Office Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....
-
Data Entry Cum Mis Executive
Job DescriptionHiwe are Looking Data Entry Cum Mis ExecutiveCandidate Have Must Be Any Logistic ExposerMin. 2-3 Year of Revilevent ExperienceMale Candidateshould Be Near by Sec-58, Within 15 Km areahave Good Knowledge of Excel and Basic Computer
-
MIS Assistant Jobs in Gurgaon
MIS Assistant Full Job Description Key Responsibilities: • Data Management: Collect, organize, and maintain accurate data within the organization’s information systems, databases, and spreadsheets. • Data Analysis: Assist in analyzing data to identif...