Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Dhanore, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Car Will Be Provided By Company, This Is Not A Fixed Salary Job. Transport Passengers From One Place To Anotheras Company Is Giving Company Cars To The Drivers, It Collects Refundable Security Deposit Rs.10000 From Drivers Once Vehicle Is Handed Over. Non Refundable Documentation Charges Of Rs.1000/- Are Applicable. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune.India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Everest Fleet Dhanore, Maharashtra

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car, Company More info about this Driver Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Sangvi, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Oxygen Cylinder Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Vehicle Driver J...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Om Sai Construction will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Nala Sopara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now