Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber | Company

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cabclub Tandt Private Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cabclub Tandt Private Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cabclub Tandt Private Ltd expects the candidate to have the following skills: Company, Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 31 noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cabclub Tandt Private Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Cabclub Tandt Private Ltd Noida, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Vehicle Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo More info about this Vehicle Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Beenu ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto Driver

    Deliver Karne Hai Flipkart Ke Packet Auto Drive Kar Ke 30 Packet Grocry Item. Type : Auto More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hind Flying Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Lucknow, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now