Cab Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ashish kumar will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ashish kumar expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ashish kumar expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gaighat patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ashish kumar expects the candidate to work for the following hours: Full time


Company Name: Ashish kumar Sultanganj

Related jobs

  • Marketing |amp| Delivery Executive

    Product Marketing & Product Delivery. More info about this Marketing & Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fusil Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Openings For Delivery Executive

    Ride With Grab And Earn Per Orders Rs 32 Attractive Incentives. Flexible Work Timings. Apply Now! Attractive Attendance Bonuses, Easy Work Shifts, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Weekly Payout. Performance Rewards. Flexible Work Sh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Flipkart will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now