Cab driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Sultan ganj, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ashish kumar will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ashish kumar expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ashish kumar expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gaighat patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ashish kumar expects the candidate to work for the following hours: Full time


Company Name: Ashish kumar

Related jobs

  • Company Driver

    Loader Electric Rickshaw DriverLoading/Unloading Products.Delivery Of ProductsEnsure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. Type : Auto, Tempo | Company More info about this Company Driver Job:...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    All Bihar Location Required Urgently Delivery Biker For Flipkart Delivery Boys Free Job Contact No- (8210663261, ++71088618 ,7643861221 , +57635+214 &,Ho No-8433+84175. Should Have : Bike More info about this Delivery Executive Job: 1. How much s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab driver

    Drive Ola/Uber/Other Cab Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. True Tour And Travels will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now