Cab Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Drive Ola/Uber/Other Types Dutycab Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber
More info about this Cab Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) will provide a salary in the range of 20000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Snap E Cabs Training & Onboarding Center - Near Shiksha Niketan School, Sector V 215 Bus stand Mahishbathan, 2nd floor.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ornate inc will...
-
Company Driver
Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pra...
-
Ola | Uber Driver
Drive Ola/Uber Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fatafati Fóods will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The...