Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car, T Permit Car, Tourist Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kothare Travels will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kothare Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kothare Travels expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kothare Travels expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kothare Travels expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Kothare Travels

Related jobs

  • Cashier

    Billing and cashiering. - To manage all the cash and credit card transactions. - Making daily, weekly and monthly transaction reports. - Preparation of sales invoices. - How much salary can I expect for this job role? - Ans: You can expect a salary o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Virar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M/S Rajan Furniture & Timber will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Andheri, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now