Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M/S Rajan Furniture & Timber will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M/S Rajan Furniture & Timber expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M/S Rajan Furniture & Timber does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kisanbagh- Bihar.

8. What are the timings of this job?
Ans. M/S Rajan Furniture & Timber expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: M/S Rajan Furniture &amp; Timber

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck, Tempo More info about this Heavy Driver Job: 1. How muc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Virar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Hume Uber Mai Cab Drive Karne K Lie Driver Chahiye, Car Available On Lease Or Salary. Type : Uber More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cloud7 fleet will provide a salary in the range of 18000 INR to 300...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. United Gensets Pvt Ltd will provide a salary in the range ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now