Heavy Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Virar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck, Tempo
More info about this Heavy Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siraj Decorators will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siraj Decorators expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siraj Decorators expects the candidate to have the following skills: Tempo, Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Siraj Decorators expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Siraj decorators godown Bolinj Virar West-401303.
8. What are the timings of this job?
Ans. Siraj Decorators expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Hume Uber Mai Cab Drive Karne K Lie Driver Chahiye, Car Available On Lease Or Salary. Type : Uber More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cloud7 fleet will provide a salary in the range of 18000 INR to 300...
-
Car Driver
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. United Gensets Pvt Ltd will provide a salary in the range ...
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car More info about this Driver Job: 1. How much sal...