Car Alignment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Varanasi, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. Car Servicing

More info about this Car Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vijay Auto Sales will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vijay Auto Sales expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vijay Auto Sales expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandra chauraha, Ashapur Rd, Sarnath, Varanasi, Uttar Pradesh 221007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vijay Auto Sales expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vijay Auto Sales

Related jobs

  • IT Support Technician

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • JIPMER Group B |amp| C Nursing Officer| X Ray|

    Jawaharlal Institute Of Postgraduate Medical Education & Research (JIPMER) Has Issued Nursing Officer, X Ray Technician, Lab Technician Recruitment 2024. Those Candidates Are Enrolled with Vacancy Ca

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Varanasi, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Internet Technician

    Handle Implementing, Maintaining, And Repairing Computer Networks. They Set Up Internet Connections In Many Different Environments And Connect Them With Physical Cables Or Wireless Frequencies, Creating Adequate Signal Strength Throughout A Location ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now