Car Detailer

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Dabolim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Detailing Of Vehicles As Per Customer Requirements. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing, Detailing

More info about this Car Detailer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shiv Sai Motors will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shiv Sai Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shiv Sai Motors expects the candidate to have the following skills: Car servicing, Detailing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shiv Sai Motors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Airport Road, Walish Signal, Dabolim, Goa - 403801 (Opp.Nevil Police).

8. What are the timings of this job?
Ans. Shiv Sai Motors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shiv Sai Motors

Related jobs

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gaurish(Personal) will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gaurish(Personal) will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Taleigao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Washer

    Responsible For Washing And Cleaning Vehicles. Apart From Salary You Will Get Travelling Allowance. Car Servicing, Washing More info about this Car Washer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Goa Bike's Car's Rental will provide a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now