Car Detailer

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Vaishali Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Detailing Of Vehicles As Per Customer Requirements. Detailing

More info about Car Detailer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Psm autocare private limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Psm autocare private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Psm autocare private limited expects the candidate to have the following skills: Detailing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 84 A , DOCTORS COLONY, VAISHALI NAGAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Psm autocare private limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Psm autocare private limited

Related jobs

  • Picking Packing

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • House Maid

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Salary Range : Rs. 18000 - Rs. 21000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now