Car Driver

  • Category: Driver Jobs
    • Location: Bhiwandi, Maharashtra
  • Jop type:
  • Salary: $

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber | Private Car

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CB TRAVEL will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CB TRAVEL expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CB TRAVEL expects the candidate to have the following skills: Ola, Private car, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. CB TRAVEL expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhiwandi bypass naka.

8. What are the timings of this job?
Ans. CB TRAVEL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CB TRAVEL

Related jobs

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car .... Should Have Good Driving Skill Should Drive Safely To The Given Address

    $

    Remote


    Apply Now

  • CAR DRIVER JOB OPENING

    CAR DRIVER JOB OPENING IN MY COMPANY NO NEED NAY QUALIFICATION FRESHER MOST WELCME SUNDEY FIXED OFF

    $

    Mumbai, Maharashtra


    Apply Now

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Right Aligned Retail Pvt Ltd will provide a salary in the ...

    $

    Remote


    Apply Now