Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CENT DEGRES INDIA PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CENT DEGRES INDIA PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CENT DEGRES INDIA PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghaziabad All Documents are Required.

8. What are the timings of this job?
Ans. CENT DEGRES INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CENT DEGRES INDIA PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Moradabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Face To Face Interview 21St March 2024. Car Pickup & Drop Complete Car Documentation & Handle Customer Query, Etc. Private Car, Company More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Teamlease will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver Jobs | Domino|s Hiring Urgently in Jabalpur

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Ghazipur, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now