Car Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Tamilnadu, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Personal & Office Purpose. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Car Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Essaar Sign Industries will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Essaar Sign Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Essaar Sign Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Essaar Sign Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No- 31-A, Annamalaiyar Rd, Aruna Nagar, Puthur, Bharthi Nagar, Tiruchirappalli, Tamil Nadu 6+5563.
8. What are the timings of this job?
Ans. Essaar Sign Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Truck Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...
-
Heavy Driver
To Drive Some Places Near To Showroom. To Drive From Factory To Showroom. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Reliable Motors will provide a sala...
-
Heavy Driver
To Drive Some Places Near To Showroom. To Drive From Factory To Showroom. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Reliable Motors will provide a sala...