Car Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Hosur, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. License Must .

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Abirami Cables Industries will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Abirami Cables Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Abirami Cables Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 3/4+0-D1, Bharathiyar Nagar, Avalapalli Road, Hosur, Krishnagiri - 63510+..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Abirami Cables Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sri Abirami Cables Industries Hosur

Related jobs

  • Light Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo, Truck More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vasu Agencies will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • PORTER BIKE is looking for Bike riders

    EARN DAILY 500 to 1500 in your own Flexible work time *Get instant cash payments after every orders *Online Activation available Get activated from anywhere in Chennai *Anytime Login & Logout *Daily Payment for online paid orders *Daily Incentive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now