Light Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo, Truck
More info about this Light Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vasu Agencies will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vasu Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vasu Agencies expects the candidate to have the following skills: Tempo, Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 26 B, East Jones Road, Saidapet, Chennai - 600015..
8. What are the timings of this job?
Ans. Vasu Agencies expects the candidate to work for the following hours: 0+am - 7pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...
-
PORTER BIKE is looking for Bike riders
EARN DAILY 500 to 1500 in your own Flexible work time *Get instant cash payments after every orders *Online Activation available Get activated from anywhere in Chennai *Anytime Login & Logout *Daily Payment for online paid orders *Daily Incentive...
-
Openings For Delivery Executive
Ride With Grab And Earn Per Orders Rs 32 Attractive Incentives. Flexible Work Timings. Apply Now! Attractive Attendance Bonuses, Easy Work Shifts, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Weekly Payout. Performance Rewards. Flexible Work Sh...