Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Luxury Car Driver Requiremt. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saboo Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saboo Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saboo Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Saboo Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-3&4 Rajaram Complex, Loha Mandi, Sansar, Kanti Chandra Rd, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saboo Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Saboo Industries

Related jobs

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Luxury Car Driver Requiremt. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Saboo Industries will provide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bus Driver

    Drive Bus As Per Given Route. Mentioned Salary Not Fixed After Interview Salary Will Be Decided.We Need School Bus Driver. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? An...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now