Bus Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Bus As Per Given Route. Mentioned Salary Not Fixed After Interview Salary Will Be Decided.We Need School Bus Driver. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus

More info about this Bus Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. St Edmunds School Jaipur will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. St Edmunds School Jaipur expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. St Edmunds School Jaipur expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. St Edmunds School Jaipur expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lane 7, Sector 5, Jawahar Nagar, Jaipur, Rajasthan 302004.

8. What are the timings of this job?
Ans. St Edmunds School Jaipur expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: St Edmunds School Jaipur

Related jobs

  • Driver

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now