Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Max Enterprises Company will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Max Enterprises Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Max Enterprises Company expects the candidate to have the following skills: Auto, Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Max Enterprises Company expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kiran path , Mansarovar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Max Enterprises Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Max Enterprises Company

Related jobs

  • muje Driver ki job chahiye

    Personal Car Driver chahiye to call kijiye

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver |Part Time | Daily 4 Hours|

    Daily Pick Up From Home To Shop And Back. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver (Part Time - Daily 4 Hours) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Govind medical store will provide a salary in the range of 5...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    We are hiring those candidate who can join our team in Logistics to Jio Mart , Flipkart and Delivery. At Various position like Delivery man , Supervisor etc with good perks.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now