Driver |Part Time | Daily 4 Hours|
- Category: Driver Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Daily Pick Up From Home To Shop And Back. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Driver (Part Time - Daily 4 Hours) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Govind medical store will provide a salary in the range of 5000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Govind medical store expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Govind medical store does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Govind medical store expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Govind Sales Medical Store, opposite Amarjain Hospital, Chaura Rasta Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Govind medical store expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 2:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Driver
We are hiring those candidate who can join our team in Logistics to Jio Mart , Flipkart and Delivery. At Various position like Delivery man , Supervisor etc with good perks.
-
Personal Driver Jobs Jaipur 2024 |gt|gt| Latest Private|
Personal Recruitment 2024- Apply Online 1 Personal Driver Recruitment: Rajasthan Urban Shelter Improvement Board Personal has announced a Latest Notification for Personal Recruitment Bharti for the Post of Personal Driver 1 Vacancies in Rajasthan Urb...
-
Heavy Driver
. How much salary can I expect for this role? Ans. Sunnydaswani will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance. 2. What are the educational requ...