Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nv Hr Solutions will provide a salary in the range of 13000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nv Hr Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nv Hr Solutions expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nv Hr Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sodala, jaipur-303+05.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nv Hr Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Nv Hr Solutions Vatika

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • muje Driver ki job chahiye

    Personal Car Driver chahiye to call kijiye

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver |Part Time | Daily 4 Hours|

    Daily Pick Up From Home To Shop And Back. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver (Part Time - Daily 4 Hours) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Govind medical store will provide a salary in the range of 5...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now