Car Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.
More info about this Car Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gameloot will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gameloot expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gameloot does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Andheri West Mumbai, Maharashtra - 400058.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gameloot expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Food Delivery Biker
Zomato Food Delivery * Join Zomato Food Delivery Boy Job Earn Upto 28000 Rs Per Month Document Required -Adhar Card Pan Card Driving Licence Bike & Smart Phone Mandatory ( If Not Have Bike & Licence Join As Acyclist) More about this Food Deli...
-
Driver Pimpri|Chinchwad|
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo | Private Car More info about this Driver Job: 1. ...
-
Car Driver Pune
We have driver job vacancy