Driver Pimpri|Chinchwad|

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo | Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. GMC MARKETING will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. GMC MARKETING expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. GMC MARKETING expects the candidate to have the following skills: Auto, Private car, Tempo.

6. How much experience is required for this job?

Ans. GMC MARKETING expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: T BLOCK -165/36 , MIDC BHOSARI PUNE.

8. What are the timings of this job?

Ans. GMC MARKETING expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: callcenterjob.co.in

Related jobs

  • Car Driver Pune

    We have driver job vacancy

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Dog Transport Karna Hoga Car Mein - Maruti Sx4 Car - Gear Waala . Dog Ko Handle Karna Padega. Jo Dog Se Daarta Hai Woh Apply Mat Karo. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car, Company More info about this Driver Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Automatic Fortuner Car Chalana Hai. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rhino Cequipmentsonstruction will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Navi Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now