Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Dog Transport Karna Hoga Car Mein - Maruti Sx4 Car - Gear Waala . Dog Ko Handle Karna Padega. Jo Dog Se Daarta Hai Woh Apply Mat Karo. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car, Company

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Merry Tails Pet Solutions Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Merry Tails Pet Solutions Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Merry Tails Pet Solutions Pvt Ltd. expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Merry Tails Pet Solutions Pvt Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H Block , Tex Center , Chandivili , Andheri East , Near Boomerang building , Mumbai | 25 minutes from Andheri East station by Bus.

8. What are the timings of this job?
Ans. Merry Tails Pet Solutions Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 6:30 PM | Wednesday to Monday - Tuesday chutti hoga


Company Name: Merry Tails Pet Solutions Pvt Ltd.

Related jobs

  • Personal Driver

    Automatic Fortuner Car Chalana Hai. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rhino Cequipmentsonstruction will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Navi Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Drive Ola And Uber. Job Location Koparkhairana. Company, Private Car | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fish N Fresh will provide a salary in the range of 20000 INR to 24000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Padmini Traders will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now