Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Thirumudivakkam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Looking Car Driver For Md Sir, Thirumudivakam Surrounding Candidates Welcome. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CLAR AQUA ENGINEERING SERVICES Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CLAR AQUA ENGINEERING SERVICES Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CLAR AQUA ENGINEERING SERVICES Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. CLAR AQUA ENGINEERING SERVICES Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 13, 2nd main road, New Colony, Chrompet Chennai 44.
Near Lalitha jewellery.
opposite to AS Mahal.

8. What are the timings of this job?
Ans. CLAR AQUA ENGINEERING SERVICES Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CLAR AQUA ENGINEERING SERVICES Pvt Ltd

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Heavy License Must . 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M.V. Enterprise...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    We are hiring Delivery Executives: Location : Pallipalayam (Distribution Executive) Timing: 3:50 AM-8:30 AM 2:30 PM -7:00 PM Requirements: 1) Two Wheeler+ Vehicle License 2) Insurance 3) Android phone(Working Condition) TASK: 1. Purchase 2.Packing 3....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Erode, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver |Company Job|

    Greetings from ABC Techno Labs India Pvt Ltd Company : ABC Technolabs India Pvt Ltd Position : Driver Exp : 3 to 5 yrs Qualification :Any Preferred : Only chennai candidates Only(Near By Ambattur Location) Desired Profile: candidates should able to d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now