Car Sales Executive

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Automobile Experience Compulsory,Show Cars To Customers, Explain Features And Benefits, Financing Schemes. Help With Invoicing And Close Sales Process. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car

More info about this Car Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maruti,Hyundai,Kia,Audi&Mg will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maruti,Hyundai,Kia,Audi&Mg expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maruti,Hyundai,Kia,Audi&Mg expects the candidate to have the following skills: Car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Maruti,Hyundai,Kia,Audi&Mg expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Borivali,Kandivali,Mira Road,Vasai,Andheri,Goregoan,Lower Parel,Mahalaxmi,Prabhadevi,Kalyan,Bhandup,Kurla,Thane,Vashi&CSMT.

8. What are the timings of this job?
Ans. Maruti,Hyundai,Kia,Audi&Mg expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Maruti,Hyundai,Kia,Audi&Mg

Related jobs

  • Store Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Store Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Abc Amazing Blazing Cakes will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Sales Assistant

    Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. IT TEAMWORK will provide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Nala Sopara, , Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Real Estate Sales

    Contacting Potential Clients, Showing, Renting And Selling Property, Build Contracts, Answer Queries, Generate Day To Day Leads. KYC | Preferred Experience In : Promotion More info about this Real Estate Sales Job: 1. How much salary can I expect for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Karjat, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now