Car Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pannimadai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing

More info about this Car Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. White Horse Auto will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. White Horse Auto expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. White Horse Auto expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. White Horse Auto expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.8/1A, Jayabharathi Nagar, Palanigoundar Pudur, K. Vadamadurai Thudiyalur, Coimbatore, Tamil Nadu 641017.

8. What are the timings of this job?
Ans. White Horse Auto expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: White Horse Auto Pannimadai

Related jobs

  • Two Wheeler Technician

    Responsible For Repairing Bikes/Scooters. Bike Servicing More info about this Two Wheeler Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tirupur Auto Garage will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • A|C Technician

    Huge opening for A/C Technician job vacancy available in Dindigul Qualification:HSC (12th),S.S.L.C (10th),ITI,Diploma Salary:₹ 8000-15000 FULL-TIME Both Fresher and Experience 0-5 year(s) candidates can apply

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Should be able to carry out the PM and CM of Ring main units such as check/repair any oil leak for switching units, oil indicating gauges, topping up oil, replacement of sealing gaskets, oil testing. • Understand comply with all applicable requiremen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now