Car Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Taluru, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. Car Servicing

More info about this Car Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Taj Car Accessories will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Taj Car Accessories expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Taj Car Accessories expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: manjunatha complex vallabai road, santhepet cross, Hassan, Karnataka 573213.

8. What are the timings of this job?
Ans. Taj Car Accessories expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Taj Car Accessories

Related jobs

  • Electronic Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | TV More info about this Electronic Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Aircraft Maintenance Technician

    Company Description GHODAWAT ENTERPRISES PRIVATE LIMITED is a company based in Bengaluru, Karnataka, India. Role Description This is a full-time on-site role for an Aircraft Maintenance Technician. The Aircraft Maintenance Technician will be responsi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Bengaluru , Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Solar, Heat Pumps, Pumps, Softener Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Plumber, Electrician | Fitter, AC More info about this Technician Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now