Carpenter
- Category: Admin Executive
- Location: Tivim, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Carpenter
More info about this Carpenter Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Salim furniture will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Salim furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Salim furniture expects the candidate to have the following skills: Carpenter.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Salim furniture expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SH 1, Tivim, Goa NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Salim furniture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Research Scientist | Goa R|amp|D
Education - M.Pharm - Pharmaceutical chemistry /Ph. D, M.Sc. ? Analytical Chemistry Experience - 10+ Years of experience in Analytical Method validation, Should well acquainted with equipment like HPLC/LCMS etc. Must have prior team handling experien...
-
Security Guard
• inspect and patrol premises regularly • Monitor property entrance • Authorize entrance of people and vehicles • Report any suspicious behaviors and happenings • Secure all exits, doors, and windows • Monitor surveillance cameras • Respond to alarms...
-
Security Guard
Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Security Guard Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aditya Enterprise will provide a salary in the ra...