Cctv Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Cctv Camera, Dvr, Cable, Etc). CCTV

More info about this Cctv Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TELECTRONICS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TELECTRONICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TELECTRONICS expects the candidate to have the following skills: Cctv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sangrur PB.

8. What are the timings of this job?
Ans. TELECTRONICS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: TELECTRONICS Sangrur, Punjab

Related jobs

  • Lead Technician

    We are seeking a highly skilled Tech Lead to join our team. The Tech Lead will be responsible for overseeing the technical aspects of projects, managing the development team, and ensuring the successful delivery of software solutions. The ideal candi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Mohali, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lead Technician

    We are seeking a highly skilled Tech Lead to join our team. The Tech Lead will be responsible for overseeing the technical aspects of projects, managing the development team, and ensuring the successful delivery of software solutions. The ideal candi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC More info about this Ac Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. U c enterprises...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now