Cctv Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Sangour, Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Cctv Camera, Dvr, Cable, Etc). CCTV
More info about this Cctv Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TELECTRONICS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TELECTRONICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TELECTRONICS expects the candidate to have the following skills: Cctv.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sangrur PB.
8. What are the timings of this job?
Ans. TELECTRONICS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cctv Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Cctv Camera, Dvr, Cable, Etc). CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. TELECTRONICS will provide a salary in the range of 10000...
-
Lead Technician
We are seeking a highly skilled Tech Lead to join our team. The Tech Lead will be responsible for overseeing the technical aspects of projects, managing the development team, and ensuring the successful delivery of software solutions. The ideal candi...
-
Lead Technician
We are seeking a highly skilled Tech Lead to join our team. The Tech Lead will be responsible for overseeing the technical aspects of projects, managing the development team, and ensuring the successful delivery of software solutions. The ideal candi...