Cctv Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ghaziabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 17K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | CCTV

More info about this Cctv Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C solutions expects the candidate to have the following skills: Cctv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. C solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1870B /13+ GANESH PURA TRI NAGAR DELHI 35 NEAR RAM NAMKEEN METO PILLAR NO .222.

8. What are the timings of this job?
Ans. C solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: C solutions

Related jobs

  • Medical Lab Technician

    Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Medical Lab Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Buddha Superspecial...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Bijnor, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior CAD Technician | Civil |amp| Structure

    Taurus Contractors (www.tauruscontractors.com) offers a broad range of recruitment and staffing services, which include expatriate and local specialists, engineers and technical personnel on contract and permanent hire. Our focus industries are oil, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Owner

    online work from home

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Gonda, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now