Channel Sales|Manager|Am|Sr| Exe|
- Category: MIS Executive
- Location: Ajmer, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna, Field Work, Lead Convert To Sales, Business Development. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Channel Sales-Manager/Am/Sr. Exe. Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A&D International Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A&D International Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A&D International Pvt. Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. A&D International Pvt. Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: DTA 004-007, DTA ZONE, MWCJL, VILL. TILAWAS, AJMER ROAD,, Jaipur, Rajasthan NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. A&D International Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Frontline Sales|PSF|Rajasthan
Key Accountability: • Going on sales/customer calls to meet with customers and sell various financial solutions to them Achieve the business target each month for generating new business • Be the first point of contact for the customer to authenticat...
-
Store Officer
Responsible For Inspecting The Store, Maintaining Stock Report, Ensure Product Quality. Food Chain, Sweet, Apparel | Preferred Experience In : Electronics More info about this Store Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jai...
-
Senior PHP|WordPress Developer
We are seeking an experienced WordPress Developer to join our team. The ideal candidate should have a strong background in WordPress development, proficiency in managing cPanel, and expert-level custom coding skills. They will be responsible for mana...