Chartered Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Palwal, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Maintaining Financial Records, Suggesting Financial Advice, Auditing, Taxation, Maintaining Tax Files, Coordinating With Accounts Team. Chartered Accountant, Journal Entry, Taxation | Skills Needed : GST, TDS, Tally
More info about this Chartered Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tokai imperial will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tokai imperial expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tokai imperial expects the candidate to have the following skills: Chartered accountant, Gst, Journal entry, Tally, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Prithla palwal.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tokai imperial expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant Job in Gurgaon at Rossia Jewels
About Company: Rossia Jewels was founded with the vision to conquer the jewelry industry with the help of technology and one-of-a-kind, custom-made designs. We have recently ventured into the e-commerce space and are looking for suitable candidates t...
-
Senior US Direct Tax Accountant
Responsible for U.S. state and local income and franchise tax compliance reporting to ensure all reporting and filing of tax obligations are satisfied accurately and timely. • Maintain the state tax compliance calendar and NOL rollforward schedules •...
-
Senior Accountant
Job Summary: We are looking for a qualified Chartered Accountant to join us in Finance & support APAC Region as Senior Accountant who will be responsible for completion of accounts duties on time, which are including but not limited to Billing an...