Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Non Veg, Veg, North Indian, Rajasthani, Chinese, Breakfast, South Indian, Snacks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg, Continental, Chinese | North Indian, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience, Desert

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Bissau Palace will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Bissau Palace expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Bissau Palace expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Continental, Desert, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Bissau Palace expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel Bissau Palace, Outside Chandpole Gate.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Bissau Palace expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hotel Bissau Palace

Related jobs

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. Food And Accommodation Is Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food More info about this Fast Foo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Desert, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Continental, Chinese More info a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Desert, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Continental, Chinese More info a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now