Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Kharkhoda, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Chinese, Tandoor, Veg | Fast Food

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Three Grains Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Three Grains Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Three Grains Cafe expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Three Grains Cafe expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GOPALPUR ROAD,KHARKHODA(SONIPAT).

8. What are the timings of this job?
Ans. Three Grains Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:00am-8:00pm | Monday to Sunday


Company Name: Three Grains Cafe

Related jobs

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Street Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Commi1, Commi2, Head Chef, Fast Food, Restaurant Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Street Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Commi1, Commi2, Head Chef, Fast Food, Restaurant Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Partie

    Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food logs. Monitor th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now