North Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Ghamroj, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of North Indian Street Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Commi1, Commi2, Head Chef, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg

More info about this North Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chit chaat chai will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chit chaat chai expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chit chaat chai expects the candidate to have the following skills: Commi1, Commi2, Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chit chaat chai expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 63, Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chit chaat chai expects the candidate to work for the following hours: 11:00AM - 10:00PM | everyday


Company Name: Chit chaat chai

Related jobs

  • Chef de Partie

    Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food logs. Monitor th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Street Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Commi1, Commi2, Head Chef, Fast Food, Restaurant Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Corporate Chef

    Full Job Description A Corporate Chef is a culinary professional who oversees and manages the culinary operations of a company or organization. Their role typically involves developing and implementing culinary strategies, ensuring high-quality food ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Ambala, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now