North Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ghamroj, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of North Indian Street Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Commi1, Commi2, Head Chef, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg
More info about this North Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chit chaat chai will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chit chaat chai expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chit chaat chai expects the candidate to have the following skills: Commi1, Commi2, Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Chit chaat chai expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 63, Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Chit chaat chai expects the candidate to work for the following hours: 11:00AM - 10:00PM | everyday
Related jobs
-
Corporate Chef
Full Job Description A Corporate Chef is a culinary professional who oversees and manages the culinary operations of a company or organization. Their role typically involves developing and implementing culinary strategies, ensuring high-quality food ...
-
I want chef who can make jalebi
I want chef who can make jalebi
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much sal...