Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Anjur, Kerala
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Coffee-Tea-Juice, South Indian, Fast Food
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mango Bakery will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mango Bakery expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mango Bakery expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Fast food, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mango Bakery expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp Mount Carmel Church.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mango Bakery expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
vegetarian Restaurant chef
required. Minimize waste and optimize cost-effectiveness. Kitchen Operations: Oversee the smooth functioning of the kitchen, including supervising kitchen staff, organizing workstations, and ensuring adherence to food safety and hygiene regulations. ...
-
Junior Sous Chef
Full Job Description Manage all Kitchens in the absence of the Executive Chef Create all food menus with the guidance of the Executive Chef Conduct daily shift briefings with all Sous Chefs Maintains knowledge of local competition and general industr...
-
Chief Cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Home Cook Experience | Skills Needed : Non Veg More info about this Chief Cook Job: 1. How much salary can I expect...