Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Erode, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Tandoor, Chinese, Veg, Non Veg | North Indian, Commi1, Commi2, South Indian, Restaurant Experience
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. One Fine Day Restaurant will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. One Fine Day Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. One Fine Day Restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi1, Commi2, Continental, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. One Fine Day Restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 157/+,Palayapalayam pirivu,Perundurai road,Erode-638001.
8. What are the timings of this job?
Ans. One Fine Day Restaurant expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 11:00 PM | Monday to Sunday
Related jobs
-
Continental Chef
sauce prepration,steaks, sizzlers,beef steak,chicken steak,etc Job Type: Full-time Salary: From ₹25,000.00 per month Benefits: • Leave encashment Schedule: • Evening shift Ability to commute/relocate: • Coimbatore, Tamil Nadu: Reliably commute or pla...
-
South Indian Cook
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian More info about this South Indian Cook Job: 1. How much sal...
-
Cook
HIRING :- COOK/CHEF LOCATION :- Banglore, Karnataka MIN EXP :- 1YEAR PREFFRERED FACILITIES :- FOOD + STAY, ESI & PF ALSO SALARY :- 20000-25000/- FOOD PREPARATION TANDOOR, VEG/NONVEG, CHINESE, SOUTH INDIAN, (CONTINENTAL) Job Types: Full-time, Regu...