South Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Salem, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian

More info about this South Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Poompuhar Hotel will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Poompuhar Hotel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Poompuhar Hotel expects the candidate to have the following skills: South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Poompuhar Hotel expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 262-D, Thammannan Rd, 4 roads, Arisipalayam, Salem, Tamil Nadu 636004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Poompuhar Hotel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Poompuhar Hotel

Related jobs

  • Cook

    HIRING :- COOK/CHEF LOCATION :- Banglore, Karnataka MIN EXP :- 1YEAR PREFFRERED FACILITIES :- FOOD + STAY, ESI & PF ALSO SALARY :- 20000-25000/- FOOD PREPARATION TANDOOR, VEG/NONVEG, CHINESE, SOUTH INDIAN, (CONTINENTAL) Job Types: Full-time, Regu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg, Tandoor, Chinese | Fast Food, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • south indian cook

    Set up workstations with all needed ingredients and cooking equipment Prepare ingredients to use in cooking (chopping and peeling vegetables, cutting meat etc.) Cook food in various utensils or grillers Check food while cooking to stir or turn Ensure...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now