Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Bakery, Head Chef
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mk bakery nd cafe house will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mk bakery nd cafe house expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mk bakery nd cafe house expects the candidate to have the following skills: Bakery, Fast food, Head chef.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mk bakery nd cafe house expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A10 shivpuri colony sanganer jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mk bakery nd cafe house expects the candidate to work for the following hours: 10.00am to 8 pm Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive Chef
We are looking for a Chef to join our team and prepare delicious meals for our customers. Chef responsibilities include studying recipes, setting up menus and preparing high-quality dishes. You should be able to delegate tasks to kitchen staff to ens...
-
Head Cook
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian, Coffee-Tea-Juice, South Indian, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Contine...
-
Pastry Chef
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work on dry cakes and desserts 2. Prepare wide varieties of goods, such as cookies, pies, tarts, bread, macaroons, muffins, etc. 3. Monitor stocks/ inventory and make appr...