Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg | Fast Food, Desert, North Indian
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jk vegetarian will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jk vegetarian expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jk vegetarian expects the candidate to have the following skills: Continental, Desert, Fast food, North indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jk vegetarian expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Phagwara Punjab..
8. What are the timings of this job?
Ans. Jk vegetarian expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Home Cook Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expe...
-
Chief Cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese, Non Veg, Tandoor | Head Chef, Commi2, Commi1, Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: ...
-
Pizza Maker
Preparing, Cooking And Presenting Pizza, Maintaining Cleanliness And Taste. Restaurant Experience More info about this Pizza Maker Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Happy Cafe will provide a salary in the range of 14000 INR to ...