Chief Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Barnala, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese, Non Veg, Tandoor | Head Chef, Commi2, Commi1, Restaurant Experience

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aqua bar&grill will provide a salary in the range of 1000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi1, Commi2, Head chef, Non veg, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: I want to a good chef in tandoor and indian.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aqua bar&grill

Related jobs

  • Pizza Maker

    Preparing, Cooking And Presenting Pizza, Maintaining Cleanliness And Taste. Restaurant Experience More info about this Pizza Maker Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Happy Cafe will provide a salary in the range of 14000 INR to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hotel Residency will provide a sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Porotta Maker

    Preparation Of Ingredients And Cooking Of Paratha In Various Utensils Or Grillers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Porotta Maker Job: 1. How much salary can I expect ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now