Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness.

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Residency will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Residency expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Residency does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 12 Chandigarh near pgi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Residency expects the candidate to work for the following hours: 08:30 am - +:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Hotel Residency Punjab

Related jobs

  • Porotta Maker

    Preparation Of Ingredients And Cooking Of Paratha In Various Utensils Or Grillers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Porotta Maker Job: 1. How much salary can I expect ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    • Ensuring that all food is of excellent quality and served in a timely manner. • Planning the menu, keeping in mind budget, and availability of seasonal ingredients. • Overseeing all kitchen operations. • Coordinating kitchen staff, and assisting th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Mohali, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Swastik communication will provide a salary in the range of 10000 INR to 15...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Alawalpur, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now