Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg | Fast Food, Desert, North Indian

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jk vegetarian will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jk vegetarian expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jk vegetarian expects the candidate to have the following skills: Continental, Desert, Fast food, North indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jk vegetarian expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Phagwara Punjab..

8. What are the timings of this job?
Ans. Jk vegetarian expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jk vegetarian Chak Prema

Related jobs

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg | Fast Food, Desert, North Indian More info about this Chef Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg | Fast Food, Desert, North Indian More info about this Chef Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Home Cook Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now